06 52557761 Koldingweg 9, Groningen Info@conversieonline.nl

OVER CONVERSIEONLINE

Wij zijn een full-service Digital Marketing Agency en bieden complete online marketing oplossingen op maat voor alle zakelijke markten. Onze belangrijkste focus is het ontwikkelen van effectieve marketingcampagnes die zoveel mogelijk conversies opleveren.

Conversieonline.nl bestaat uit een team van 5 sociale vakidioten die een uitgebreid scala aan diensten bieden om jouw bedrijf te helpen aan online groei.

Momenteel hebben wij 10+ eigen online businesses waar we als eerste de nieuwste online marketing technieken op testen. Daarnaast zijn wij samen goed voor 20+ jaren marketingervaring

Kortom; Conversieonline.nl is de beste keuze als je hulp zoekt bij het maximaliseren van: conversies, omzet en bovenal winst.

WAAROM KIEZEN VOOR CONVERSIEONLINE?

Conversieonline.nl is, in tegenstelling tot sommige andere marketing agencies, een online marketingbureau met volledige focus op conversie. Dit is in het woord waarin wij ons onderscheiden van de rest.

Veel verkeer op je website is leuk (en uiteraard kunnen we dat ook), maar het gaat er uiteindelijk om wat je met het verkeer op de website doet. In marketingtermen noemen wij dit ook wel de conversie.

Door onze eigen online websites weten wij als geen ander wat er nodig is voor een zo hoog mogelijk conversiepercentage. Deze ervaring passen wij uiteraard graag toe voor onze opdrachtgevers.

Maak kennis met ConversieOnline

Kaj avatar

Kaj Vonk

Mede-eigenaar

Chris Tebbens Torringa avatar

Chris Tebbens Torringa

Mede-eigenaar

Onze Tijdlijn

januari, 2014

Kennismaking met online marketing

Onze eerst kennismaking met online marketing was via een marketingstage in 2014. 

Via 'CTT Marketing' kon Chris na zijn marketingstage ook ad hoc marketingactiviteiten oppakken. 

Juni, 2014

Ingeschreven als eenmanszaak

Maart, 2015

Bro Cadeau webshop opgezet

Ons eerste eigen project >> geen succes, ontzettend veel geleerd.

In 2016 zijn Chris en Kaj afgestudeerd.

Januari, 2016

Afstuderen + stage

April, 2017

Aangenomen bij Ontraction (nu ON. Digital)

Chris heeft 3 jaar gewerkt bij Ontraction. Voornamelijk in de functies SEA en e-mailmarketeer.

De eerste samenwerking tussen Chris en Kaj was geboren. Samen zijn we de webshop Blijhuisdier.nl begonnen. Kaj doet oa SEO en Chris SEA.

December, 2019

Blijhuisdier.nl

September, 2021

Conversieonline.nl is opgericht

De samenwerking tussen Kaj en Chris wordt intensiever door nieuwe gezamenlijke projecten. Daarnaast kregen wij veel verzoeken om bedrijven te helpen met hun online doelstellingen. Hieruit is in september 2021 ConversieOnline ontstaan.

Wij werken samen met: