06 52557761 Lamsoor 10, Groningen Info@conversieonline.nl

Email Marketing

E-mailmarketing blijft een van de meest effectieve manieren om rechtstreeks met je klanten te communiceren; van het vertellen van je verhaal tot het op het juiste moment communiceren van promoties en andere acties aan je klanten.

Als e-mailmarketingbureau kunnen onze experts u helpen met alle aspecten van jouw e-mailmarketingstrategie. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van e-mailmarketing software die bekend staat om zijn hoge conversies.

Wat is e-mailmarketing?

E-mailmarketing heeft de manier waarop kleine bedrijven kunnen communiceren met potentiële en bestaande klanten voorgoed veranderd. Met e-mailmarketing is het mogelijk om vaste- en nieuwe abonnees op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en promoties van je bedrijf. E-mailmarketing moet een sterke pijler vormen van jouw online marketingstrategie. Het is de levensader van je bedrijf.

Door in te zetten op automatiseringsmogelijkheden kun je veel tijd besparen en een goed ROI verwachten op elke verzonden e-mail. Naast een goede conversie ben je met e-mailmarketing in staat om klanten te betrekken met zeer gerichte- en gepersonaliseerde inhoud; van welkomstmails (zodra een nieuwe klant zich aanmeldt) tot zeer persoonlijke e-mailfunnels.

De E-mailmarketing Service van Conversieonline.nl

Als e-mailmarketingbureau nemen we de tijd om de doelen en doelstellingen van jouw bedrijf te begrijpen, je doelgroep te definiëren en te onderzoeken wat jouw concurrenten doen. Dit stelt ons in staat om een gedetailleerde e-mailmarketingstrategie op te stellen die is ontworpen om jouw klanten mee te nemen op een conversiegerichte reis.

Ons team van experts heeft jarenlange ervaring, wat betekent dat we effectieve e-mailmarketingcampagnes kunnen creëren die perfect aansluiten op jouw klanten en prospects.

Daar houdt het echter niet op! We zorgen er ook voor dat jouw marketinguitingen de juiste boodschap bevatten, naar de juiste mensen en op het juiste moment worden gestuurd. Dit leidt op zijn beurt tot meer verkopen en een hogere omzet.

TESTEN & RAPPORTEREN

Welke onderwerpregel werkt het beste? Welke call-to-action genereert de meeste kliks? Wij zoeken dit allemaal voor je uit.

Als het gaat om jouw e-mailmarketingcampagnes, zullen we continu verschillende aspecten testen om ervoor te zorgen dat jij de best mogelijke resultaten en het meeste uit je campagne haalt.

Bij Conversieonline.nl bieden we een rapport voor elke e-mailcampagne, zodat je de prestaties kunt volgen en daarmee ook de ROI kunt zien. Verder zullen we er ook voor zorgen dat u AVG-gecertificeerd bent door jouw database op een conforme manier te beheren, onderhouden en bouwen.

BOOST jouw e-mailmarketing met Conversieonline.nl

Our Search engine optimization strategies are capable of providing a secure platform for marketing your business so with Found you can target your desired market very easily that would allow you to grow at a fast pace.

DE BESTE E-MAILMARKETING SOFTWARE
91%
AUTONOOM WERKEN
94%
CONTENTCREATIE MALINGS
90%
E-MAIL AUTOMATION
97%

Hoe pas ik e-mailmarketing toe voor mijn bedrijf?

Ontvang het beste advies op maat.