06 52557761 Lamsoor 10, Groningen Info@conversieonline.nl

Wake Up Student

Wake up logo zonder kader

'Wake Up Student staat voor psychische begeleiding en coaching voor studenten!'

Wake Up Student draagt een prachtige visie uit. In de afgelopen jaren hebben zij al duizenden studenten mogen helpen. Naast 1-op-1 begeleiding kan je ze ook inschakelen voor workshops. Ze zijn dan ook een graag geziene gast bij studie- en studentenverenigingen.

In een notendop helpt Wake Up Student studenten om een goede balans te vinden in studie, werk en privé. Ook voor loopbaanadvies en studiekeuze kan je bij ze terecht. 

Wake Up Student heeft momenteel 8 verschillende vestigingen en het team bestaat inmiddels uit 8 verschillende student coaches.

"Chris, de website van Wakeupstudent.nl moet echt nodig worden vernieuwd."

Wakeupstudent veranderde van naam en ging van Wix naar WordPress.

Met een website kan je jouw doelgroep afvangen om je eigen dienst fantastisch profileren! 

Het nadeel van websites is dat ze ook snel weer kunnen verouderen. De mobiele weergave van Wake Up Student (destijds Wakkerbijbakker.nl) was inmiddels behoorlijk verouderd, dit was dan ook één van de hoofdredenen om het eens rigoureus aan te pakken.

Niels (eigenaar) en Jasper (mede-eigenaar) wouden een naams- en domeinwijziging doorvoeren. Verder moest de website van Wix naar WordPress worden verhuisd vanwege uitgebreidere functionaliteiten. Tenslotte moest alle SEO waarde mee verhuisd worden.

Kortom, een fantastische uitdaging voor ConversieOnline en achteraf is alles perfect volgens het boekje verlopen.