06 52557761 Lamsoor 10, Groningen Info@conversieonline.nl

beDRIJFNAT Groningen

Bedrijfnat.nl logo (1)

De boot in met beDRIJFNAT!

BedrijfNAT is opgericht door drie hechte vrienden uit Groningen. Het begon als een uit de hand gelopen hobby, maar inmiddels hebben de mannen een opslag met meer dan 120 plekken voor op het water, waaronder: kano’s, sups, waterfietsen en (fluister)bootjes. Ook bieden zij complete arrangementen aan voor oa bedrijfsuitjes. 

Op het gebied van webbouw en online marketing konden zij de hulp van conversieonline.nl goed gebruiken. Vanuit deze samenwerking hebben we samen een website gebouwd waar we echt trots op kunnen zijn!

Samenwerking met bedrijfnat.nl

"Dankzij de expertise van Conversieonline.nl hebben wij nu een dijk van een website met elke dag veel conversies!"

Bedrijfnat.nl in de avonduren

"Op een lange termijn samenwerking!"

Bedrijfnat.nl in de avonduren

Samenwerken met Conversieonline.nl is echt een feestje; ze zijn snel, deskundig, communicatief vaardig maar bovenal hebben ze een ontzettend goede kijk op het optimaliseren van online conversies.

Na een relatief korte periode hebben we inmiddels ook zelf een goede kijk gekregen op online vindbaarheid. Zodra je het spelletje van online marketing door krijgt wordt het alsmaar leuker.

Tenslotte is onze visie op online verkeer voorgoed veranderd; het maakt namelijk niet uit hoeveel bezoekers je hebt, zolang het maar bezoekers zijn die bereid zijn om tot conversie over te gaan.